Tuinonderhoud

Professioneel onderhoudsteam voor jouw tuin

Groen gras een jaar lang, perfect geschoren hagen en je beplanting in volle bloei. Dat is echt genieten. Met tuinonderhoud van Concept Gardens doe je dat zorgeloos. Alle lusten zonder de lasten.

Tuinonderhoud volgens jouw wensen

Een verzorgde tuin is een blije tuin. Dat uit zich in fleurige kleuren, heerlijke geuren en een optimale buitenbeleving. Als totaalpartner staat Concept Gardens graag in voor het onderhoud van je tuin.

Wanneer we langskomen, kies je eenvoudig zelf via onze online agenda. Onze onderhoudsploeg – 1 of 2 enthousiaste medewerkers – komen bij je langs. Je boekt per halve of hele dag. De glimlach en het professionele advies krijg je er gratis bovenop.

Meer weten of interesse in een onderhoudscontract?

Ervaren specialisten in tuinonderhoud

Een ploeg van 10 tuinmannen staat al te trappelen om jouw tuin onder handen te nemen. Met professionele materialen en heel wat expertise over tuinen maken ze jouw groene omgeving opnieuw piekfijn in orde. Zo geniet jij nog zorgelozer.

Je tuin winterklaar maken of tussentijds snoei- en maaiwerk? Een onderhoudscontract op maat van jouw tuin bevat een heldere planning en uitgekiende checklist. Elke tuin is uniek en dat geldt dus ook voor de onderhoudsnoden. We brengen ze in kaart en volgen ze op. Proactief en volgens de regels van de kunst.

  • gazon onderhouden (maaien, inzaaien, verticuteren, bemesten en afboorden)
  • vellen, vorm- en onderhoudssnoei van bomen en struiken
  • vijveronderhoud
  • nazorg van planten, struiken en bomen
  • hagen scheren
  • onkruid- en insectenbestrijding
  • frezen van boomstronken
  • snoeiafval verhakselen
  • leveren van boomschors
  • oprit en terras reinigen

Een tuin in topvorm zonder de handen uit je mouwen te steken

Een totaalaanpak typeert Concept Gardens. Of je nu eenmalig een grote opkuis hebt of een full-option onderhoud wil, met periodieke opvolging: we staan voor je klaar. Van landelijke tot moderne tuin en van stad tot platteland.

Kies voor zorgeloos professioneel tuinonderhoud

Laat de fun in je tuin niet verpesten door slordige begroeiing of door zelf nog te moeten tuinieren. Doe een beroep op Concept Gardens en besteed je vrije tijd aan genieten in je netjes onderhouden tuin, in plaats van erin te werken.

Voorwaarden:
Opgegeven tijdstippen zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken van seizoen tot seizoen.
Als wij niet klaar geraken op de opgegeven termijn plannen wij in samenspraak een volgende afspraak in.
Online boekingen kunnen tot 48u op voorhand geannuleerd worden, laattijdige annuleringen dienen wij te factureren aan desbetreffende prijzen.

Lees meer