Onze werkwijze

De vlotste weg naar jouw unieke tuin

Bij Concept Gardens reken je op een persoonlijke begeleiding en toegewijd advies. Stap per stap gaan we samen op pad richting de tuin die echt bij je past. Uniek, harmonisch en hoogwaardig.

1

Eerste kennismaking

2

Ontwerp en advies

3

Realisatie

4

Nazorg

Tuinrenovatie in mediterraanse stijl door Concept Gardens

1

Eerste kennismaking

Alles begint bij jouw wensen en noden. Logisch dus dat de eerste kennismaking meteen een cruciale schakel is in de weg naar je droomtuin. Na een telefonisch contact ontvangen we je op kantoor, voor een open gesprek.

Uiteraard leggen we uit hoe een Concept Gardens-traject verloopt. Toch gaan we vooral luisteren. Om in kaart te brengen wat je precies verwacht. Van je favoriete stijl tot het gebruik dat jij voor ogen hebt.

Ontwerp en advies

Tijdens een tweede afspraak, bij jou thuis, stemmen we alles nog eens af, inclusief kostenplaatje. Vervolgens gaan onze architecten aan het tekenen. Elke 2 weken plannen we een overleg in, om tijdig bij te sturen en kort op de bal te spelen.

Samen met het eerste voorontwerp krijg je een 3D-weergave. Zo heb je een goed idee van hoe je tuin er na aanleg gaat uitzien. De verdere finetuning gebeurt in 2D, met je vooropgestelde deadline in het vizier.

Tuinrenovatie in mediterraanse stijl door Concept Gardens

2

Renovatie villatuin met zwemvijver van Concept Gardens

3

Realisatie

Even doordacht en nauwkeurig als je ontwerp staat Concept Gardens in voor de aanleg van je nieuwe tuin. Graafwerken, je terras, een zwembad en de aanplanting van je groen? Onze handen jeuken al om aan de slag te gaan.

We sturen een ervaren team ter plaatse, met alle gereedschappen, hoogwaardige materialen en beplanting van topkwaliteit. Samen met hun passie en toewijding zijn dat de succesingrediënten van jouw nieuwe tuin.

Nazorg

Uiteraard leveren we je gloednieuw stukje paradijs piekfijn af. Maar daar stoppen we niet. Om je ook na vele jaren maximaal te laten genieten van je tuin, houden we hem met veel plezier in topvorm.

Ons onderhoudsteam komt geregeld langs om wat bij te snoeien, onkruid te wieden, je terras te reinigen, … Zo hoef jij enkel nog te ontspannen en je vrienden uit te nodigen voor je zomerse barbecue.

Warm moderne renovatie met zwemvijver door Concept Gardens

4

De kracht van een totaalpartner

Concept Gardens, dat is 1 team voor jouw tuin. Van eerste schets tot oplevering en onderhoud. Jouw voordeel? Korte communicatielijnen en een vlotte doorloop. Want bij ons lopen alle fases van je project naadloos in elkaar over.

Breng jouw dromen in vervulling

Ook jij verdient thuis een groene plek waar je helemaal ontspant en herbront. Ons team maakt het graag voor je waar. Vertel ons wie je bent en waar je hart sneller van slaat. We vertalen het naar een uniek tuinontwerp en een vakkundige uitvoering.