Over ons

Gedreven om dromen te realiseren

Bij Concept Gardens bouwen we tuinen. Nog meer dan dat maken we dromen waar. Met unieke concepten en een hoogwaardige uitvoering geven we jouw buitenbeleving vorm.

Landelijk moderne villatuin met zwemvijver

Een hart voor uitzonderlijke tuinen

Studievrienden en zakenpartners Nicky en Bart zijn gebeten door tuinarchitectuur en -aanleg. Door hun krachten te bundelen, bieden ze elke klant een totaalaanpak op maat. Gesteund door een trouwe ploeg enthousiaste medewerkers, met kennis van zaken en vaardige handen.

Concept Gardens ontwerpt en bouwt een tuin voor elke stijl, omgeving en persoonlijkheid. Want ook jij verdient een stukje paradijs onder de zon.

Onze kernwaarden

Kwaliteit

Jouw garantie op een tijdloos paradijs. Modern of romantisch, gemillimeterd gras of perfect gebalanceerde wildernis: altijd de juiste plant op de juiste plaats. En altijd een expert binnen handbereik.

Betrouwbaarheid

Een partner op wie je kan rekenen, die er telkens stipt staat. Voor dag en dauw en tot de zon ondergaat. Even transparant als het water in je zwembad.

Ontzorgen

Jouw droomtuin wordt realiteit. Jij staat erbij en kijkt ernaar. Genieten, bewonderen, beleven en verder niets. Dat is jouw droomtuin zonder zorgen.

We ontwerpen tuinen met precisie, die perfect bij jou passen

We leggen je tuin aan zoals jij dat wil en onderhouden hem zodat jij steeds op beide oren slaapt. Zo betrokken zijn we. Want jouw tuin wordt pas jouw droom als het pad er naartoe zonder zorgen verloopt.

Om die ambitie waar te maken staat een compleet team voor je klaar. Stuk voor stuk specialisten in hun vak. Alle schakels perfect op elkaar afgestemd. Zo ga je vlot van eerste ontwerp tot kant-en-klare tuin op maat doorheen ons traject.

Maak kennis met onze sterkhouders

Een team waarop we kunnen bouwen, daar zijn we trots op.

Het Concept Gardens-team versterken?

Onze mensen zijn onze grootste troef. En misschien word jij wel het nieuwste gezicht.

Samen voor jouw droomtuin?

Vertel ons wie je bent, waar je van houdt en we ontwerpen een tuin op jouw maat. Landelijk, modern of ergens tussenin. Met een zwembad of een zwemvijver. Kleurrijk of sober. Alles kan. We zijn er voor jou, van kennismakingsgesprek tot oplevering en onderhoud.