Onze diensten

Totaalconcept

Concept Gardens realiseert uitdagende totaalprojecten op maat van elke klant.

Ons eigen studiebureau werkt een heel concept uit voor u op basis van de wensenlijst, en uw eigen stijl. Nog andere factoren zijn van zeer groot belang, zoals uw woning, de indeling van uw woning en de omgeving ervan. Vanuit deze grote basis word er steeds vertrokken.

Uw tuin is een onderdeel en het verlengstuk van uw woning!

Als dit eerste proces uitgewerkt is kunnen we aan de uitvoering starten. Onze professionele teams van vakmannen die opgegroeid zijn met de stiel zullen uw project vol passie behandelen. Ook de architect blijft nauw in overleg met zowel de klant als ons uitvoeringsteam.

Ons studiebureau gaat zelfs nog verder! Wil u ook de verdere aankleding van het terras volledig afstemmen op uw concept, staan wij u maar al te graag bij in uw keuze voor tuinmeubilair of terrasinkleding zoals tuintafel, lounge, vuurschaal, tuinhaard, ornamenten,…

Om het project compleet te maken bieden wij ook de nazorg aan, enkel bij projecten die door ons gerealiseerd zijn. Zodat uw concept tot het gewenste en vooropgestelde resultaat, het best tot zijn recht komt!

Wat zeggen onze klanten

Beste Concept Gardens Team,

Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben! Onze tuin is getransformeerd van een wildernis naar een oase van rust. Wij zijn super tevreden van jullie werk. Alles werd perfect uitgevoerd volgens plan, jullie team was zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Kortom: Doe zo verder! Wij weten jullie alvast te vinden bij ons volgend tuinproject!

Fam. Sysmans - De KeysermNijlen

Werken met Concept Gardens was voor ons de beste beslissing!  Ze denken mee, voeren goed uit en zorgen voor een fantastische (na)service als iets anders uitdraait dan verwacht.

Wij apprecieerden enorm de open communicatie met Nicky en zouden hen zeker aanraden.

Fam. Francois - Van ZaelenNieuwenrode

Concept Gardens heeft onze omheining geplaatst alsook kunnen we op hun rekenen voor het onderhouden van onze tuin. Ze gaan telkens heel proper en snel te werk. Een goede service, daarvoor werk ik graag met hen.

Fam. De Martelaere - DefraeijeMechelen

Een tuin in topvorm?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze tips!

© 2017 Concept Gardens | Design carefully crafted by Creactiv