Onze diensten

Totaalproject tuin

Bij Concept Gardens krijg je 1 aanspreekpunt voor de totaalaanleg van je tuin. We starten volledig van 0 en werken aan één stuk door tot jij 100% tevreden bent.

Van tuinarchitectuur…

Een tuin aanleggen is een hele onderneming en vraagt om de hand van een specialist. Ons studiebureau werkt een volledig ontwerp uit op basis van jouw wensen, stijl en budget. Ligt ons tuinontwerp binnen jouw verwachtingen? Super! Gaan we nog een stapje verder? Ons expertteam kan je ook adviseren bij de aankoop van tuinmeubels en tuinaccessoires. Groen licht? Top. We gieten jouw tuinproject in een reële planning en zorgen dat onze vakmannen vanaf dag 1 doorwerken met passie en precisie.

Ons team heeft de expertise en de nodige machines om uw tuin te renoveren of aan te leggen, ook voor terrassen, poolhouses, tuinpaden, zwemvijvers, tuinpoorten en meer.

… tot tuinonderhoud

Concept Gardens werkt je tuin af met de puntjes op de i. Wanneer, waar en hoe zet je bepaalde planten, bloemen, struiken en bomen? Onze tuinmannen zorgen dat het plaatje helemaal klopt. Wil je een tuin met weinig onderhoud? Of laat je je tuin graag onderhouden door onze professionele tuinmannen. Concept Gardens werkt met plezier een tuin onderhoudscontract uit op maat. Zo heb je 365 dagen per jaar een piekfijne tuin om van te genieten.

Zoek je een tuinfirma om jouw volledige tuin aan te leggen of heb je interesse in een nieuwe zwemvijver? Concept Gardens steekt de handen uit de mouwen voor zowel grote als kleine tuinen.

 Graag meer informatie over onze werking? Lees onze werkwijze.

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem hier contact op.

Wat zeggen onze klanten

Beste Concept Gardens Team,

Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben! Onze tuin is getransformeerd van een wildernis naar een oase van rust. Wij zijn super tevreden van jullie werk. Alles werd perfect uitgevoerd volgens plan, jullie team was zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Kortom: Doe zo verder! Wij weten jullie alvast te vinden bij ons volgend tuinproject!

Fam. Sysmans - De KeysermNijlen

Werken met Concept Gardens was voor ons de beste beslissing!  Ze denken mee, voeren goed uit en zorgen voor een fantastische (na)service als iets anders uitdraait dan verwacht.

Wij apprecieerden enorm de open communicatie met Nicky en zouden hen zeker aanraden.

Fam. Francois - Van ZaelenNieuwenrode

Concept Gardens heeft onze omheining geplaatst alsook kunnen we op hun rekenen voor het onderhouden van onze tuin. Ze gaan telkens heel proper en snel te werk. Een goede service, daarvoor werk ik graag met hen.

Fam. De Martelaere - DefraeijeMechelen

Een tuin in topvorm?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze tips!

© 2020 Concept Gardens | Design carefully crafted by Creactiv