Onze diensten

Zwemvijvers

Concept Gardens is jouw zwemvijver specialist die je tuin- en vijveraanleg van start tot finish uittekent, coördineert en uitvoert.

Een natuurlijke vijver aanleggen in je tuin? Dit zijn de voordelen!

Een strakke voorgevormde vijver of een natuurlijke zwemvijver met vijverplanten en vissen? Wat je ook kiest, een zwemvijver is zowel in de zomer als in de winter een prachtige natuurlijke aanvulling van je tuin. Bovendien is een zwemvijver hét perfecte ecologische alternatief voor een aangelegd zwembad. De biologische vijverfilter is 100 % natuurlijk en dankzij een speciale isolatielaag aan de wanden en de bodem zorgen we ervoor dat warmteverlies tot het minimum wordt beperkt.

Een zwemvijver is idealiter niet warmer dan 26°. Concept Gardens adviseert je graag over het gebruik van warmtepompen tijdens het tussenseizoen en geeft onderhoudstips om algen of bacteriën te voorkomen.

Wat kost een zwemvijver?

De prijs is uiteraard afhankelijk van de grootte en de extra waterfantasietjes die je wilt toevoegen. Denk maar aan vijverplanten, vijver waterval of vissen? Dankzij de biologische vijverfilter verbruik je minder energie én heb je weinig onderhoud. Ook chloortabletten zijn overbodig. Wat is zeker? Zowel de jaarlijkse kosten van een zwemvijver als de technische plaatsing zijn een pak voordeliger dan bij een klassiek zwembad.

Onze professionele zwemvijver plaatsers werken volgens een afgesproken planning en gaan proper en nauwkeurig te werk. We streven steeds naar 100 % tevredenheid.

Een natuurlijke zwemvijver laten aanleggen door bekwame vakmannen?

Contacteer Concept Gardens voor meer informatie

Wat zeggen onze klanten

Beste Concept Gardens Team,

Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben! Onze tuin is getransformeerd van een wildernis naar een oase van rust. Wij zijn super tevreden van jullie werk. Alles werd perfect uitgevoerd volgens plan, jullie team was zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Kortom: Doe zo verder! Wij weten jullie alvast te vinden bij ons volgend tuinproject!

Fam. Sysmans - De KeysermNijlen

Werken met Concept Gardens was voor ons de beste beslissing!  Ze denken mee, voeren goed uit en zorgen voor een fantastische (na)service als iets anders uitdraait dan verwacht.

Wij apprecieerden enorm de open communicatie met Nicky en zouden hen zeker aanraden.

Fam. Francois - Van ZaelenNieuwenrode

Concept Gardens heeft onze omheining geplaatst alsook kunnen we op hun rekenen voor het onderhouden van onze tuin. Ze gaan telkens heel proper en snel te werk. Een goede service, daarvoor werk ik graag met hen.

Fam. De Martelaere - DefraeijeMechelen

Een tuin in topvorm?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze tips!

© 2020 Concept Gardens | Design carefully crafted by Creactiv