Onze diensten

Zwemvijvers

Een zwemvijver geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Een zwemvijver is een biotoop op zich dat zichzelf volledig in evenwicht houd. De filtering gebeurd dus volledig natuurlijk en is dan ook veel eenvoudiger dan bij een zwembad.

De technische installatie is dan ook aanzienlijk kleiner en kan zelfs zonder apart gebouw weggewerkt worden.

De opbouw is hier hetzelfde als bij onze zwembaden. De kuip word zowel geïsoleerd aan de wanden als de bodem. Dit heeft een groot voordeel, daar u ‘s nachts het meeste warmteverlies heeft door de grond via de wand. Dit beperken wij maximaal!

Het opwarmen van uw zwemvijver raden wij ten zeerste af. Dit kan eventueel wel in de tussenseizoenen door middel van een warmtepomp, maar meer dan 26° is niet aan te raden. Vanaf dit punt ontwikkelen zich ook slechte bacteriën die het evenwicht enkel maar verstoren en zorgen voor groen water en extreme algen groei.

Wat zeggen onze klanten

Beste Concept Gardens Team,

Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben! Onze tuin is getransformeerd van een wildernis naar een oase van rust. Wij zijn super tevreden van jullie werk. Alles werd perfect uitgevoerd volgens plan, jullie team was zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Kortom: Doe zo verder! Wij weten jullie alvast te vinden bij ons volgend tuinproject!

Fam. Sysmans - De KeysermNijlen

Werken met Concept Gardens was voor ons de beste beslissing!  Ze denken mee, voeren goed uit en zorgen voor een fantastische (na)service als iets anders uitdraait dan verwacht.

Wij apprecieerden enorm de open communicatie met Nicky en zouden hen zeker aanraden.

Fam. Francois - Van ZaelenNieuwenrode

Concept Gardens heeft onze omheining geplaatst alsook kunnen we op hun rekenen voor het onderhouden van onze tuin. Ze gaan telkens heel proper en snel te werk. Een goede service, daarvoor werk ik graag met hen.

Fam. De Martelaere - DefraeijeMechelen

Een tuin in topvorm?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze tips!

© 2017 Concept Gardens | Design carefully crafted by Creactiv