Onze diensten

Zwembaden

Naar gelang de wensen en noden van de klant bouwt Concept Gardens zwembaden op maat. De afmetingen en diepte zijn volledig bespreekbaar. Een extra ondiep badje, speelrand of plage? Niets kan de verbeelding voorbij!

Onze baden zijn energiezuinig en van hoogwaardige kwaliteit! Zowel de wanden als de bodem worden geïsoleerd, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Deze investering is misschien wel de belangrijkste op lange termijn! De kost van uw zwembad is niet zo zeer de investering, maar wel de rekening die u achteraf jarenlang dient te betalen.

De verwarming zelf gebeurd door middel van een warmtepomp en een solar roldek.

Door het solar roldek warmt uw water al snel enkele graden op door middel van de zon. Daar uw water ’s nachts niet veel van zijn warmte verliest door de goede isolatie, zal de warmtepomp dan ook niet veel werk meer hebben. Deze doet eerder zijn dienst in de tussenseizoenen, om uw zwemplezier zo lang mogelijk te maken.

Onze zwembaden worden uitgerust met een zoutelektrolyse filytersysteem. Dit is niet het traditionele chloor systeem. Zoutelektrolyse bied u tal van voordelen!

  • Geen chloor geur en -damp
  • Geen rode ogen en/of huiduitslag
  • Zachter water
  • Milieuvriendelijk
  • Veel lager gebruik van chemicalen

Heel dit systeem is volautomatisch zodat u hier niets aan hoeft te doen, enkel maar genieten!

Wat zeggen onze klanten

Beste Concept Gardens Team,

Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben! Onze tuin is getransformeerd van een wildernis naar een oase van rust. Wij zijn super tevreden van jullie werk. Alles werd perfect uitgevoerd volgens plan, jullie team was zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Kortom: Doe zo verder! Wij weten jullie alvast te vinden bij ons volgend tuinproject!

Fam. Sysmans - De KeysermNijlen

Werken met Concept Gardens was voor ons de beste beslissing!  Ze denken mee, voeren goed uit en zorgen voor een fantastische (na)service als iets anders uitdraait dan verwacht.

Wij apprecieerden enorm de open communicatie met Nicky en zouden hen zeker aanraden.

Fam. Francois - Van ZaelenNieuwenrode

Concept Gardens heeft onze omheining geplaatst alsook kunnen we op hun rekenen voor het onderhouden van onze tuin. Ze gaan telkens heel proper en snel te werk. Een goede service, daarvoor werk ik graag met hen.

Fam. De Martelaere - DefraeijeMechelen

Een tuin in topvorm?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze tips!

© 2017 Concept Gardens | Design carefully crafted by Creactiv