• Kennismaking

  Elk contact begint met een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij komen persoonlijk tot bij u om onze werkwijze te bespreken en uiterst aandachtig te luisteren naar uw wensen als klant. Hierna maken wij een prijsbepaling van het ontwerp.

 • Studie

  Alle basisaspecten worden in kaart gebracht. Uw wensenlijst en stijl word bestudeerd.

  Op locatie wordt er gekeken naar de architectuur van de woning en de indeling ervan, ook de omgeving wordt hierbij betrokken, evenals de bodem met al zijn aspecten.

 • Ontwerp

  Eerst presenteren wij u een voorontwerp, waar we het concept vastleggen in grote lijnen. Ook plaatsbepalingen van structuren komen aan bod zonder op verdere details in te gaan. Een eerste ‘raming’ komt er om het budget te gaan bepalen.

  Bij een grondige bespreking en goedkeuring gaan we verder naar het definitieve ontwerp, waar alle aspecten uitgelicht worden. Het uitvoeringsdossier word opgesteld samen met alle detailplannen om de aanleg mogelijk te maken. Maten, materialen, verlichting, water, technieken, beregening enz.

 • Besprekingen en afspraken

  Na goedkeuring van dit uitvoeringsdossier dienen we enkel nog duidelijke en correcte afspraken te maken met betrekking tot de uitvoering. We bespreken de start en het verloop van de werken, en leggen ook een uitvoeringstermijn vast zodat u weet waar u aan toe bent.

 • Uitvoering

  Er wordt voor uw project een team aangesteld van professionele krachten die wij in dienst hebben. Ook de architect speelt hier nog een belangrijke rol. U zal tijdens de gehele uitvoering in contact blijven staan met de verantwoordelijke voor uw project!

 • Nazorg

  Om het project compleet te maken bieden wij ook de nazorg aan, enkel bij projecten die door ons uitgevoerd zijn. Zodat uw concept tot het gewenste en vooropgestelde resultaat, het best tot zijn recht komt!

Wat zeggen onze klanten

Beste Concept Gardens Team,

Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben! Onze tuin is getransformeerd van een wildernis naar een oase van rust. Wij zijn super tevreden van jullie werk. Alles werd perfect uitgevoerd volgens plan, jullie team was zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Kortom: Doe zo verder! Wij weten jullie alvast te vinden bij ons volgend tuinproject!

Fam. Sysmans - De KeysermNijlen

Werken met Concept Gardens was voor ons de beste beslissing!  Ze denken mee, voeren goed uit en zorgen voor een fantastische (na)service als iets anders uitdraait dan verwacht.

Wij apprecieerden enorm de open communicatie met Nicky en zouden hen zeker aanraden.

Fam. Francois - Van ZaelenNieuwenrode

De keuze voor Concept Gardens voor ontwerp en realisatie van onze tuin was de beste beslissing die we genomen hebben. Vanaf het eerste gesprek met Nicky was er een zeer goed contact. Het feit dat zij een totaalpakket bieden voor dergelijke projecten heeft ervoor gezorgd dat alles zeer vlot verlopen is.

De aanleg is zeer mooi afgewerkt. Daarom laten we nu ook het onderhoud door hen doen waardoor alles er piekfijn blijft uitzien. Ook de plantenkeuze blijkt zeer goed te zijn. We hebben nu veel meer leven in onze tuin; vlinders, bijen, vogels,…

Kortom, onze tuin is nu een plaats waar kinderen zich kunnen uitleven in de zwemvijver en waar wij volledig tot rust kunnen komen. Bedankt aan het ganse team van Concept Gardens voor de fijne samenwerking!

Fam. HermansBevel

Een tuin in topvorm?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze tips!

© 2017 Concept Gardens | Design carefully crafted by Creactiv