• Introductie

  Na het eerste contact schuift onze tuinarchitect graag mee aan tafel om te luisteren naar jouw vragen en verwachtingen. Een totale aanleg van je tuin of een renovatie van je tuin? Geen probleem, samen bekijken we jouw tuinproject in detail. Alles helder? Dan stellen we een prijsbepaling van het ontwerp op.

 • Voorstudie & tuinarchitectuur

  We komen langs voor een eerste studie en meten alles tot in de kleinste details op. Zowel de stijl van je woning en de inrichting als de bodem en de omgeving. Ons studiebureau geeft professioneel advies en werkt een 2D voorontwerp op maat uit volledig in lijn met jouw verwachtingen. We verwerken jouw feedback en finaliseren je tuinconcept.

 • Tuinontwerp

  Na enkele feedbackrondes maakt onze tuinarchitect het finale 3D ontwerp. We brengen elk detail in rekening, van tuinverlichting, materialen en beplanting tot een unieke tuinafwerking. Dit ontwerp bevat meteen alle detailplannen om de aanleg van je tuin mogelijk te maken.

 • Tuinaanleg offerte

  Tuinontwerp klaar? Dan bespreken we een transparante prijsofferte zonder onaangename verrassingen. Want open en duidelijk communiceren is één van onze troeven.

 • Planning en tuinaanleg

  Groen licht? Onze projectverantwoordelijke start meteen met plannen. Past de timing voor jou ook? Perfect. We omcirkelen deze datum in onze agenda en komen langs op het afgesproken tijdstip. Ons team van vakmannen werkt snel, proper en altijd volgens de regels van de kunst met een hoge afwerkingsgraad.

 • Tuinonderhoud & naservice

  Is jouw tuin tot in de puntjes aangelegd? Check! Concept Gardens verzorgt een perfecte naservice. Bij oplevering krijg je expertadvies per plant, boom of struik. Je kan ook beroep doen op onze dienst tuinonderhoud. Interesse in onze maandelijkse service of in een seizoensgebonden snoeibeurt? Samen met de projectverantwoordelijke overloop je dé beste oplossing voor jou en je tuin.

Heb je een tuinproject voor Concept Gardens?

Wat zeggen onze klanten

Beste Concept Gardens Team,

Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben! Onze tuin is getransformeerd van een wildernis naar een oase van rust. Wij zijn super tevreden van jullie werk. Alles werd perfect uitgevoerd volgens plan, jullie team was zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Kortom: Doe zo verder! Wij weten jullie alvast te vinden bij ons volgend tuinproject!

Fam. Sysmans - De KeysermNijlen

Werken met Concept Gardens was voor ons de beste beslissing!  Ze denken mee, voeren goed uit en zorgen voor een fantastische (na)service als iets anders uitdraait dan verwacht.

Wij apprecieerden enorm de open communicatie met Nicky en zouden hen zeker aanraden.

Fam. Francois - Van ZaelenNieuwenrode

De keuze voor Concept Gardens voor ontwerp en realisatie van onze tuin was de beste beslissing die we genomen hebben. Vanaf het eerste gesprek met Nicky was er een zeer goed contact. Het feit dat zij een totaalpakket bieden voor dergelijke projecten heeft ervoor gezorgd dat alles zeer vlot verlopen is.

De aanleg is zeer mooi afgewerkt. Daarom laten we nu ook het onderhoud door hen doen waardoor alles er piekfijn blijft uitzien. Ook de plantenkeuze blijkt zeer goed te zijn. We hebben nu veel meer leven in onze tuin; vlinders, bijen, vogels,…

Kortom, onze tuin is nu een plaats waar kinderen zich kunnen uitleven in de zwemvijver en waar wij volledig tot rust kunnen komen. Bedankt aan het ganse team van Concept Gardens voor de fijne samenwerking!

Fam. HermansBevel

Een tuin in topvorm?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze tips!

© 2020 Concept Gardens | Design carefully crafted by Creactiv