Partners voor tuinaanleg

 • Kennismaking

  Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we de wensen en verwachtingen van de klant en de architect in kaart. Onze tuinspecialisten bekijken het voorgestelde tuinontwerp tot in detail en adviseren waar ze kunnen. Dankzij onze aanvullende expertises komen we samen tot een finale versie van het ontwerp.

 • Offerte

  Staan alle neuzen in dezelfde richting? Zijn alle gebreken of vereisten in rekening gebracht? Top. Wij stellen een realistische offerte op en koppelen terug met de architect.

 • Tuinaanleg

  We overlopen onze planning met de architect en starten met de uitvoering van het ontwerp. Onze projectverantwoordelijke staat rechtstreeks in contact met de architect en geeft een briefing van de planning en verloop van de werken. Zowel voor controles als opmetingen werken we complementair samen en versterken we onze expertises.

 • Afwerking

  Concept Gardens is verantwoordelijk voor de totaaluitvoering van het tuinontwerp. We werken snel en vakkundig met een gedreven team van tuinspecialisten. Heb je vragen? We staan je graag te woord. Na de oplevering bespreken we de eventuele na-service. Heeft je klant interesse in een tuin onderhoudscontract? Wij luisteren.

Samenwerken met Concept Gardens voor de uitvoering van jouw tuinarchitectuur?

Onze partners