Onze diensten

Houtconstructies

Concept Gardens zijn bekwame tuinaannemers uit regio Mechelen gespecialiseerd in houtconstructies. Van tuinarchitectuur tot uitvoering en tuinonderhoud, jouw tuin is bij ons in goede handen.

Houten tuinconstructies: van ontwerp tot plaatsing

Een prachtig tuinterras met bijpassende tuinpoort en carport? Houten tuinconstructies zijn een echte opwaardering voor je tuin. Dankzij onze jaren ervaring weten we perfect welke factoren bepalend zijn voor jouw houtconstructie. Eerst en vooral komen we langs om goed te luisteren. Onze vakspecialisten doen een nauwkeurige opmeting van je tuin vooraleer het ontwerp gefinaliseerd wordt.

Ons intern studiebureau begeleidt het tuinproject van A tot Z. Zo werken we een visuele 3D presentatie uit van je houten tuinconstructie, zodat je perfect weet hoe het er uiteindelijk zal uitzien.

Duurzame houtsoorten voor een prachtig terras, tuinpoort of poolhouse

Wil je een poolhouse in ceder, een tuinpoort in Padoek of een eiken houten carport? Dat kan perfect. Concept Gardens werkt enkel met de beste materialen zoals Padoek, Ipé, Ceder, Eik, Thermo Wood,… Idealiter komen we langs voor de totale architectuur van je tuin zodat alles naadloos bij elkaar past. Kiest u voor een moderne strakke tuin of eerder een landelijke look? Van tuinpoort, afsluiting tot terras en beplanting, wij trekken de lijn professioneel door.

Alle houtconstructies worden op maat gezaagd en verwerkt in het atelier zodat er ter plaatse snel en efficiënt gewerkt kan worden. Onze verantwoordelijke is steeds aanwezig en leidt jouw project in goede banen.

Een houten terras aanleggen of unieke carport ontwerpen? Een totaal tuinontwerp op jouw maat? Neem contact op met Concept Gardens voor meer informatie.

Wat zeggen onze klanten

Beste Concept Gardens Team,

Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben! Onze tuin is getransformeerd van een wildernis naar een oase van rust. Wij zijn super tevreden van jullie werk. Alles werd perfect uitgevoerd volgens plan, jullie team was zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Kortom: Doe zo verder! Wij weten jullie alvast te vinden bij ons volgend tuinproject!

Fam. Sysmans - De KeysermNijlen

Werken met Concept Gardens was voor ons de beste beslissing!  Ze denken mee, voeren goed uit en zorgen voor een fantastische (na)service als iets anders uitdraait dan verwacht.

Wij apprecieerden enorm de open communicatie met Nicky en zouden hen zeker aanraden.

Fam. Francois - Van ZaelenNieuwenrode

Concept Gardens heeft onze omheining geplaatst alsook kunnen we op hun rekenen voor het onderhouden van onze tuin. Ze gaan telkens heel proper en snel te werk. Een goede service, daarvoor werk ik graag met hen.

Fam. De Martelaere - DefraeijeMechelen

Een tuin in topvorm?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze tips!

© 2020 Concept Gardens | Design carefully crafted by Creactiv