Onze diensten

Zwembaden

Concept Gardens is een bekwame ploeg tuinarchitecten en vakmannen die gespecialiseerd zijn in de aanleg van zwembaden op maat. Van initieel ontwerp tot uitvoering, wij managen jouw volledig tuinproject.

Zwembad aanleggen in de tuin

Start je de dag ’s ochtends met een frisse duik of zijn je kinderen echte waterratten? Concept Gardens denkt graag met je mee en vertaalt je idee naar een realiseerbaar project. Een ondiep kinderzwembad, zwemstraat, design zwembad of een zwemspa aanleggen in de tuin? Alles is mogelijk. Onze baden zijn van hoge kwaliteit en worden energiebewust ingebouwd zodat je vanaf de lente tot en met de herfst ten volle kan genieten van je zwembad in de tuin.

Een surplus? Wij kunnen onze zwembaden voorzien van een milieuvriendelijk HYBRIDE filtersysteem. Dat wil zeggen geen storende chloor geur, geen rode ogen, zachter water én veel minder chemicaliën.

 Kostprijs zwembad in je tuin

Kunnen de jaarlijkse kosten van een zwembad flink oplopen? Ja en nee. Concept Gardens staat voor energiebewuste investeringen en geeft graag advies over duurzame oplossingen voor de verwarming van je zwembad. Van een warmtepomp tot isolerende zwembadafdekking? Onze vakmannen isoleren zelfs de binnenzijde van je zwembad zodat er weinig warmte verloren gaat en je warmtepomp niet dag en nacht hoeft te werken.

Bij Concept Gardens werken we samen met betrouwbare Belgische leveranciers waar je kan rekenen op jarenlange garanties. Van tuinontwerp tot realisatie, wij beloven een vlotte en transparante service.

Een zwembad aanleggen in je tuin?
Contacteer Concept Gardens voor een offerte op maat.

Wat zeggen onze klanten

Beste Concept Gardens Team,

Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben! Onze tuin is getransformeerd van een wildernis naar een oase van rust. Wij zijn super tevreden van jullie werk. Alles werd perfect uitgevoerd volgens plan, jullie team was zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Kortom: Doe zo verder! Wij weten jullie alvast te vinden bij ons volgend tuinproject!

Fam. Sysmans - De KeysermNijlen

Werken met Concept Gardens was voor ons de beste beslissing!  Ze denken mee, voeren goed uit en zorgen voor een fantastische (na)service als iets anders uitdraait dan verwacht.

Wij apprecieerden enorm de open communicatie met Nicky en zouden hen zeker aanraden.

Fam. Francois - Van ZaelenNieuwenrode

Concept Gardens heeft onze omheining geplaatst alsook kunnen we op hun rekenen voor het onderhouden van onze tuin. Ze gaan telkens heel proper en snel te werk. Een goede service, daarvoor werk ik graag met hen.

Fam. De Martelaere - DefraeijeMechelen

Een tuin in topvorm?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang onze tips!

© 2020 Concept Gardens | Design carefully crafted by Creactiv